Paneeldeuren schilderwerk

Onze schilderwerk stijldeuren hebben een volle kern van massief uit lagen samengesteld hout met een MDF toplaag en MDF panelen. MDF is een hard geperst houtvezel plaatmateriaal en daardoor zeer vormvast. Door deze combinatie van massieve kern en MDF toplaag zijn de deuren mooi strak/glad af te werken. Bij levering zijn ze al voorzien van meerdere lagen witte of zwarte grondverf. Na montage moeten de deuren dus wel nog afgelakt worden door u zelf of door een schilder in de gewenste eind-kleur. OPDEK paneeldeuren kunnen optioneel wel al 1x afgelakt geleverd worden. Afhankelijk van uw kriteria kan deze afwerking voldoende zijn en hoeven de deuren daarna niet nog een tweede laag lak te krijgen, die zou u dan zelf aan moeten brengen.

Onderstaande massieve paneeldeuren, uit onze eigen collectie, hebben strakke houtverbindingen. De houtverbinding blijf je wel min of meer zien, maar dat is ook de charme van een massief en deels handmatig geproduceerde deur. Echter, onze deuren hebben géén ontsierende V-naden of duidelijke niveauverschillen terplekke van de houtverbidingen. De in massa geproduceerde paneeldeuren die in bouwmarkten of DHZ winkels verkocht worden hebben dit wel. Ons strakkere afwerkingsniveau straalt dan ook de verfijning uit die je van een maatwerk deurenspecialist mag verwachten.

Alle modellen deuren zijn leverbaar in maar liefst 8 verschillende profileringen en 7 soorten panelen!!. En het mooie is, dit kan allemaal met elkaar gecombineerd worden, dus model deur, profilering en paneeltype. Zo ontstaat dus net die ene unieke deur waar u naar op zoek bent. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk. Bijvoorbeeld in de vorm van afmeting deur, bredere stijlen, extra panelen, extra tussendorpels, een ronding aan de bovenzijde, een schuine hoek aan de deur (i.v.m. trap of dak), etc.. Dit is ook ideaal als slechts een gedeelte van de deuren in uw woning vervangen wordt en de nieuwe deuren identiek moeten zijn aan de bestaande oude deuren.

Door de vele mogelijkheden in model en profilering maken wij na een showroombezoek graag voor u een offerte op maat.

Beschrijving

Onze schilderwerk stijldeuren hebben een volle kern van massief uit lagen samengesteld hout met een MDF toplaag en MDF panelen. MDF is een hard geperst houtvezel plaatmateriaal en daardoor zeer vormvast. Door deze combinatie van massieve kern en MDF toplaag zijn de deuren mooi strak/glad af te werken. Bij levering zijn ze al voorzien van meerdere lagen witte of zwarte grondverf. Na montage moeten de deuren dus wel nog afgelakt worden door u zelf of door een schilder in de gewenste eind-kleur. OPDEK paneeldeuren kunnen optioneel wel al 1x afgelakt geleverd worden. Afhankelijk van uw criteria kan deze afwerking voldoende zijn en hoeven de deuren daarna niet nog een tweede laag lak te krijgen, die zou u dan zelf aan moeten brengen. Onderstaande massieve paneeldeuren, uit onze eigen collectie, hebben strakke houtverbindingen. De houtverbinding blijf je wel min of meer zien, maar dat is ook de charme van een massief en deels handmatig geproduceerde deur. Echter, onze deuren hebben géén ontsierende V-naden of duidelijke niveauverschillen terplekke van de houtverbindingen. De in massa geproduceerde paneeldeuren die in bouwmarkten of DHZ winkels verkocht worden hebben dit wel. Ons strakkere afwerkingsniveau straalt dan ook de verfijning uit die je van een maatwerk deurenspecialist mag verwachten. Alle modellen deuren zijn leverbaar in maar liefst 8 verschillende profileringen en 7 soorten panelen!!. En het mooie is, dit kan allemaal met elkaar gecombineerd worden, dus model deur, profilering en paneeltype. Zo ontstaat dus misschien wel uw eigen unieke deur. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk. Bijvoorbeeld in de vorm van afmeting deur, bredere stijlen, extra panelen, extra tussendorpels, een ronding aan de bovenzijde, een schuine hoek aan de deur (i.v.m. trap of dak), etc.. Dit is ook ideaal als slechts een gedeelte van de deuren in uw woning vervangen wordt en de nieuwe deuren identiek moeten zijn aan de bestaande oude deuren. Door de vele mogelijkheden in model en profilering maken wij na een showroombezoek graag voor u een offerte op maat.

assortiment afbeelding
Hoofdcategorie