Glas

Wij leveren en monteren vele soorten glas bijpassend aan onze collectie deuren.

10012

Facet geslepen glas

De naam geeft het al aan, dit glas wordt Facet geslepen. Rondom de glasplaat wordt een schuine rand geslepen, voor binnendeuren meestal met een breedte van 30 mm.. Wordt het verwerkt in dubbel glas voor buitendeuren, dan wordt de facetrand meestal breder geslepen om nog voldoende facet zichtbaar te laten.

Er is keuze tussen BLANK (volledig doorzichtig) facetglas of ETS (mat) glas met een doorzichtige facetrand.
Zie onderstaande afbeeldingen ter illustratie.

10032

Glas in lood

Glas-in-lood is weer helemaal terug van weggeweest. Met name door de bouw van huizen in de 30er jaren stijl staat glas-in-lood weer volop in de belangstelling. Daarom hebben wij voor u een programma samengesteld met de bekende traditionele modellen en daarnaast een aantal interessante moderne varianten.

Het glas-in-lood dat wij leveren is zorgvuldig ontworpen voor toepassing in deuren en wordt indien nodig voorzien van extra verstevigingen, waardoor het een stootje kan hebben. Zowel het ontwerp als ook de glassoorten kunnen wij aanpassen aan uw persoonlijk smaak. De mogelijkheden zijn vrijwel grenzenloos.

Onderstaand tonen wij enkele voorbeelden. Voor meer informatie of voor specifieke wensen adviseren wij u om contact op te nemen met onze verkoop of een bezoek te brengen aan onze showroom.

10031

Figuur-glas

Als we over figuur-glas spreken, is er sprake van glas met een bepaald motief.

Met dit glas wordt er bewust voor gekozen om door het glas de deur een nog meer specifieke stijl te geven.
Figuur-glas belemmert de vrije doorkijk door het glas altijd geheel of gedeeltelijk.
Er zijn vele mogelijkheden, beneden hebben wij onze meest populaire varianten afgebeeld.

10033

Webdesign & -development: PanSign Communicatie